Çağdaş Yaşam Ovacık Ortaokulu

Vizyon: Geleceğin her bakımdan en kaliteli ve başarılı bireylerini yetiştiren bir okul olmak.

Misyon: Çağdaş Yaşam Ovacık Ortaokulu olarak Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmek için VARIZ.

Başarılar: 2008-2009 Eğitim-Öğretim yılında İlçemizde yapılan "İlköğretim Okulları Arası Bilgi Yarışması"nda İlçemizde birincilik, 2010-2011 Eğitim-Öğretim yılında "İlköğretim Okulları Arası Kelime Türetme Yarışması"nda İlimizde dördüncülük, Her eğitim-öğretim yılında ise sporun hemen her alanında birçok derece.

Servis Bilgisi: Okulumuzda servis kullanılmamaktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında 1 Öğrencimiz Cengiz Aytmatov Sosyal Bilimler Lisesi´ni, 1 Öğrencimiz Hacı Murat Hatice ÖZSOY Anadolu Lisesi´ni, 1 öğrencimiz Yaşar Eğitim Vakfı Anadolu Lisesi´ni kazanmıştır. Aynı yıl mezun olan tüm öğrencilerimiz bir üst eğitim programına kaydedilmiştir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TUBİTAK Projesi

WEB - https://cagdasyasamovacikortaokulu.meb.k12.tr

Adres - OVACIK MAH. 7053/1 SK. OVACIK İLK-ORTA OKUL NO: 3/2 ÇEŞME / İZMİR

Yerleşim Yeri - Ovacık Mahallesi Çeşme-İZMİR

Adres - OVACIK MAH. 7053/1 SK. OVACIK İLK-ORTA OKUL NO: 3/2 ÇEŞME / İZMİR

Ulaşım Okulumuza Çeşme İlçe Garajından kalkan dolmuş ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Çeşme İlçe Merkezine 4 km, İzmir´e ise 90 km uzaklıktadır.